Droom je ervan om sterk en gezond te zijn en wil je weten hoe je een afgetraind lichaam kunt creëren? Dan is dit je kans om van je dromen werkelijkheid te maken! De ‘High Intensity Health Workshop’ zet jouw levensstijl op een gezonde manier op z’n kop. Nog nooit is het je zo makkelijk gemaakt. Je leert in drie uur tijd de meest effectieve, veilige en efficiënte trainingsmethode. Daarnaast leer je welke voeding je oersterk en gezond zal maken en gaan we dieper in op verschillende gezonde gewoontes. Dit gaat je leven veranderen!

Wat te verwachten van de High Itensity Health Workshop:

  • Je maakt kennis met de hoge intensiteit krachttrainingsmethode (niet te verwarren met H.I.I.T). Dit is een van de meest effectieve, efficiënte en veilige trainingsmethode die er bestaat. Met deze methode train je 1 tot 2 keer per week 30 minuten en met optimaal resultaat. Deze methode kan met eigen lichaamsgewicht, losse gewichten en fitnessapparaten.
  • Aan het eind van de workshop weet je welke oefeningen het best bij jouw lichaam passen. Zo train je een leven lang blessurevrij.
  • Je krijgt een persoonlijk trainingsprogramma en je leert op eenvoudige wijze je progressie bij te houden.
  • Je leert over voeding en niet alleen wat je moet eten, maar ook waarom. 
  • Je krijgt kennis van verschillende levensstijl interventies die bijdrage leveren aan het uiteindelijke doel: Sterker worden!
  • Bij toepassing van aangeleerde methodes en adviezen zul je binnen afzienbare tijd resultaat gaan zien. Zowel in kracht, lichaamssamenstelling als ook in de mentale weerbaarheid.

    Waar ik jaren over heb gedaan leer jij in drie uur tijd. In no-time weet je wat je moet weten over krachttraining, voeding en bijpassende levensstijl interventies. Ik ga je niet lastig vallen met wetenschappelijke praat. Complexe materie wordt makkelijk gemaakt zodat je het begrijpt en kunt toepassen. 

Voor wie, waar en wanneer?

Deze workshop is geschikt voor mensen die weinig tijd hebben en toch maximaal resultaat willen. Daarnaast is deze workshop geschikt voor mensen die al ervaring hebben en/of die zelf training geven. 

Deelname
Twijfel je over de status van je gezondheid en of je wel aan deze workshop kunt deelnemen? Neem dan in eerste instantie contact op met een medisch specialist en/of overleg van te voren met mij. De workshop is geschikt voor verschillende niveau’s en oefeningen worden waar nodig aangepast naar de fysieke belastbaarheid van iedere deelnemer.

Als gezond en sterker worden je doel is dan is dit de workshop die je niet wil missen!
Wil je samen met vrienden of met je bedrijf een workshop doen? Meld je hier dan aan:

Aanmeldingsformulier