MOVEMIND SINCE 2013

In 2013 heb ik Movemind opgericht met als doel gezondheid te normaliseren in de levens van iedereen die dat nodig had. Tien jaar later, met een rugzak vol ervaring, verleg ik mijn focus en ga ik specifiek aan de slag met de gezondheid van de man van nu.

Ik voel een enorme roeping om de mannen van mijn generatie te helpen bij het verbeteren van hun fysieke en mentale gezondheid.  Ik richt me nu op de jonge vaders, hardwerkende mannen, mannen die misschien niet helemaal lekker in hun vel zitten, en mannen die simpelweg het maximale uit hun leven willen halen.

OPTIMALE GEZONDHEID VOOR DE MAN VAN NU!

Visie

Bij Movemind staat de fysieke kracht, en mentale gezondheid van de man centraal. Ik geloof dat een betere samenleving begint met het verbeteren van onze lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Movemind staat voor een nieuwe standaard voor de man van nu. Ik wil dat mannen niet langer genoegen nemen met middelmatigheid als het gaat om de algehele gezondheid, maar streven naar het allerbeste. Ik besef dat we misschien niet alle problemen in de wereld hiermee gaan oplossen, maar wat voor impact zal het maken als meer mensen gezond zouden zijn. We richten ons op wat binnen onze controle ligt – onze gezondheid.
 
Door onze eigen gezondheid te verbeteren, worden we de krachtige voorbeelden waar anderen naar opkijken. We inspireren en motiveren anderen om ook stappen te zetten naar een gezondere en dus betere wereld. Met Movemind wil ik een beweging bij mensen in gang zetten die ons in staat stelt om onze eigen grenzen te verleggen en een positieve impact te maken, niet alleen op onszelf, maar op de hele wereld.

Missie

Ik ben vastbesloten de taboes te doorbreken en een krachtige verandering teweeg te brengen voor de gezondheid van mannen. Ik zie de groeiende uitdagingen waar mannen mee geconfronteerd worden op zowel fysiek als mentaal gebied, en ik geloof dat het tijd is om actie te ondernemen.

Ik wil een veilige en ondersteunende omgeving creëren waar mannen vrijuit kunnen praten over hun mentale gezondheid en de innerlijke onzekerheden waar ze mee worstelen. Daarnaast zie ik ook de zorgwekkende trend van fysieke achteruitgang bij mannen, met name na hun dertigste levensjaar. Dit heeft niet alleen gevolgen voor hun lichaam, maar ook voor hun mentale veerkracht en welzijn.
 
Ik ben vastberaden om mannen te begeleiden op hun reis naar optimale gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Samen kunnen we de kracht vinden om deze uitdagingen te overwinnen en een positieve impact te kunnen maken.

Wie ben ik?

Mijn naam is Jurriaan de Haas,
Geboren op 27 oktober 1987, zoon van Janneke en Henk, en broertje van Erik en Rutger. Ik ben personal trainer, coach, en in 2013 heb ik Movemind opgericht.

Net als jij, heb ik ook naar manieren gezocht om mijn gezondheid te verbeteren. Ik heb een aantal dingen meegemaakt die me hebben veranderd. Door ziekte van dichtbij mee te maken en mijn eigen obstakels te overwinnen, heb ik een enorme drive ontwikkeld om mensen te helpen sterk en gezond te worden. 

Sinds mijn tienerjaren ben ik al bezig met krachttraining, en mijn passie voor het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid is met de jaren alleen maar toegenomen. Vanaf mijn negentiende ben ik begonnen met het geven persoonlijke training en doe ik dit nog steeds met veel plezier!

Een van de meest waardevolle lessen die ik heb geleerd is dat je niet voor anderen kunt zorgen als je eerst jezelf nog moet helpen. Toen ik besefte dat ik voor mezelf moest kiezen, ging het steeds beter met me; met als gevolg dat ik nu anderen kan helpen en inspireren. De kern van mijn werk is dat ik mensen leer zichzelf op nummer een te zetten en keuzes te maken op basis van wat goed is voor hen. Op deze manier kan ook jij een inspiratiebron zijn voor anderen. 

Bodybuilding

Wat nog wel even leuk is om hier te vermelden is dat ik in mijn 36ste levensjaar besloot om aan een natural bodybuilding wedstrijd mee te doen. Bodybuilding is een echte passie van mij, maar ik deed het vooral om te laten zien dat je ook na je dertigste in absolute topvorm kunt zijn.

Hoe je lichaam zich vormt, zegt veel over je innerlijke gezondheid. Zorg je goed voor je lichaam, dan zal dit ook terug te zien zijn. Niet alleen je lichaam gaat er gezonder uit zien, ook zul je je mentaal beter voelen.

Begrijp goed dat ik je hier dus niet een schoonheidsideaal wil opleggen. Dit gaat over fysieke en mentale gezondheid. Hoe het lichaam zich ontwikkeld is puur een expressie van de keuzes die je maakt. Kies verstandig!

Neem contact op

Heb je nog vragen, tips of wil je graag samenwerken? Laat het me weten door het onderstaande formulier in te vullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.