MOVEMIND SINCE 2013

In 2013 heb ik Movemind opgericht met als doel gezondheid voor mensen te normaliseren. Je ziet steeds meer leefstijl gerelateerde ziektes en dat is niet nodig. Movemind is een gedachtegoed; een manier van leven. Zorg voor lichaam en geest zou een prioriteit moeten zijn. 

Als gezond zijn de absentie is van ziekte, dan is gezond zijn een goed streven. Met movemind ga ik nog een stapje verder. 

Visie

Met Movemind probeer ik mensen te inspireren zodat zij alles uit het leven zullen halen. Dit kan alleen met een gezond en sterk lichaam. Daarom bied ik met Movemind persoonlijke begeleiding op het gebied van training, voeding en levensstijl. 

In de wereld van training en diëtiek komt er steeds meer informatie ter beschikking. Dit is enerzijds een goede ontwikkeling, maar tegelijkertijd zorgt dit voor verwarring. Ik begeleid mensen in dit proces en zo worden complexe dingen makkelijk voor je gemaakt. 

 

Door jarenlange ervaring en zelf van alles te hebben geprobeerd; gepaard met een overmatige drang om het menselijke lichaam en brein te begrijpen; zorgde dit ervoor dat ik een zeer efficiënte, effectieve en krachtige manier van werken heb ontwikkeld. Doelgericht, veilig en geschikt voor iedereen die aan zichzelf wilt werken. 

De focus ligt op het ontwikkelen van een sterk lichaam, omdat dit inherent is aan de verbetering van onze gezondheid. Krachttraining, voeding en rust zijn in deze essentieel.

Zorg goed voor jezelf, inspireer je omgeving en creëer zo een betere wereld.

 

DSC07452

Jurriaan, personaltrainer | health coach | oprichter van Movemind

Net als jij ben ook ik op zoek geweest naar manieren om mijn gezondheid te verbeteren. Mijn verhaal is er een van ups en downs. Door ziekte van dichtbij mee te maken en door mijn eigen obstakels te hebben overwonnen heb ik een enorme drive ontwikkeld om mensen te helpen sterk en gezondheid te worden. 

Sinds mijn tienerjaren ben ik al bezig met krachttraining. Mijn passie voor het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid is met de jaren alleen maar groter geworden. Sinds mijn negentiende ben ik al werkzaam als personal trainer en tot op heden doe ik het nog altijd met alle plezier.

De belangrijkste les die ik heb geleerd is dat je niet voor anderen kunt zorgen als je eerst jezelf nog moet helpen. Ik leerde voor mezelf te kiezen en werd beter. Dit met als gevolg dat ik nu anderen kan helpen en inspireren.

Dat is de kern; ik leer mensen zichzelf op nummer een te zetten en keuzes te maken op basis van wat goed is voor hen. 

Neem contact op

Heb je nog vragen, tips of wil je graag samenwerken? Laat het me weten door het onderstaande formulier in te vullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.