Service en prijzen

Personal training & coaching

Personal training van Movemind helpt je bij het bereiken van je fysieke doelstellingen. Door middel van de meest krachtige en efficiënte trainingsmethodes maken we het lichaam sterk en gezond. Dit samen met een gezond voedingspatroon maakt het plaatje compleet.  

Mijn aanpak is simpel. Ik probeer mensen tools te geven die behapbaar zijn en doelgericht. Trainen hoeft maar één tot twee keer in de week voor maximaal resultaat. We richten ons op een natuurlijk dieet geschikt voor het menselijk lichaam. Daarnaast gaan we kijken naar overige leefstijl gerelateerde dingen die de gezondheid verbeteren. Geen uren in de gym of calorieën tellen dus. Dit is de manier die je de rest van je leven voelt zult houden. 

Personal training kan één op één, samen of in een kleine groep van drie tot vier personen. Heb je niet de mogelijk om naar Amsterdam te komen maar wil je wel door mij begeleid worden? Dan is online coaching een goed alternatief. 

Als het gaat om persoonlijke gezondheid zouden we geen genoegen moeten nemen met minder. Investeer vandaag in jezelf en creëer zo een fantastische toekomst vol kracht, energie en geluk. 

Maak je keuze

Laten we beginnen met een opstart periode. Aan de hand daarvan gaan we kijken hoe het herstelvermogen is en kunnen we bepalen of je een of twee keer in de week gaat trainen. Voor deze prijs krijg je de beste begeleiding in training, voeding en levensstijl. Daarnaast kun je iedere dag je vragen stellen via whatsapp. Personal training kan vanaf één tot vier personen. De kosten worden dan verdeelt door het aantal deelnemers. Betaling gaat altijd vooraf en via een factuur of een tikkie. 

Opstarten (25% starters korting)

4 weken 1 x per week
56,- Per training
  •  
Let's go!

Ik begin deze levensstijl leuk te vinden

4 weken 1 x per week
75,- Per training
  •  

Ik kan een tweede ronde wel aan

4 weken 2 x per week
72,- Per training
  •  

Word fitter dan ooit!

12 weken 2 x per week
67,- Per training
  •  
Best buy

Dit is mijn manier van leven

12 weken 1 x per week
70,- Per training
  •  

Wereldwijd online coaching59,- Per sessie
  •  

Krijg alvast een indruk