Service en prijzen

Personal training & coaching

Personal training van Movemind helpt je bij het bereiken van je fysieke doelstellingen. Door middel van de meest krachtige en efficiënte trainingsmethodes maken we het lichaam sterk en gezond. Dit samen met een gezond voedingspatroon maakt het plaatje compleet.  

Mijn aanpak is simpel. Ik probeer mensen tools te geven die behapbaar zijn en doelgericht. Trainen hoeft maar één tot twee keer in de week voor maximaal resultaat. We richten ons op een natuurlijk dieet geschikt voor het menselijk lichaam. Daarnaast gaan we kijken naar overige leefstijl gerelateerde dingen die de gezondheid verbeteren. Geen uren in de gym of calorieën tellen dus. Dit is de manier die je de rest van je leven voelt zult houden. 

Personal training kan één op één, samen of in een kleine groep van drie tot vier personen. Heb je niet de mogelijk om naar Amsterdam te komen maar wil je wel door mij begeleid worden? Dan is online coaching een goed alternatief. 

Als het gaat om persoonlijke gezondheid zouden we geen genoegen moeten nemen met minder. Investeer vandaag in jezelf en creëer zo een fantastische toekomst vol kracht, energie en geluk. 

Maak je keuze

De eerste periode is de opstartfase. Na deze periode van elkaar beter leren kennen en het kennis maken met de methode, kijken we samen hoe we verder gaan. Personal training kan ook met zijn tweeën. De prijs blijft hetzelfde en dat maakt het per persoon 50% voordeliger. Betalingen dienen vooraf gedaan te worden via tikkie of een factuur.