Top

Jurriaan de Haas oprichter van Movemind

Waarom doen we wat we doen? Een vraag die mij dagelijks bezighoudt. In een tijd waarin de wetenschap ons precies kan vertellen wat wel of niet goed voor ons is raken we toch compleet verdwaald en lijkt het dat we steeds meer kampen met levensstijl gebonden aandoeningen. Ik wil niet de zoveelste health guru zijn. Wel geloof ik erg in inspiratie, ontspanning en eerlijkheid. Inspiratie voor de nodige intrinsieke motivatie. Ontspanning, omdat te veel stress ons letterlijk ziek maakt en eerlijkheid omdat we elkaar moeten kunnen vertrouwen. Juist als het gaat om onze gezondheid.

Movemind

In 2013 ben ik met Movemind begonnen. Vanuit grootse idealen wilde ik een platform creëren voor inspiratie. Movemind dus! Wat mij verder helpt in het leven is inspiratie. Mensen die anders durven te denken en te doen. Mensen die uit het onmogelijke, mogelijk kunnen maken. Een ieder heeft de kracht dit te doen. Movemind deelt deze verhalen en helpt je verder te groeien als mens.

Training & Coaching

Heb je hulp nodig bij het doorbreken van bepaalde patronen? Of wil je gewoon fit en sterk worden? Dan kunnen we samen aan de slag. Wat ik heb geleerd kan ik jou ook leren. Het enige wat nodig is, is het besef dat er een nieuwe aanpak nodig is. Een open houding ten opzichte van verandering. Als je er niet van bewust bent dat jij verantwoordelijk bent voor je eigen leven dan daag ik je uit eerst daar mee aan de slag te gaan. We werken altijd van binnen naar buiten.

Voor een afspraak kun je mailen naar jurriaan@movemind.nl. Voor het rooster voor de groepstrainingen kun je terecht bovenaan de website .

Als je mij ooit eens tegenkomt, spreek me dan aan. Ik ben altijd in voor een goed gesprek!

Jurriaan